Hartek Oy - Tekninen toimisto > Schule pöytälajittelijat, kuorijat, puhdistajat ja leikkurit

Schule pöytälajittelijat, kuorijat, puhdistajat ja leikkurit

Päämiehemme Schule Mühlenbau GmbH on saksalainen myllyteollisuuteen erikoistunut laitos- ja laiterakentaja. He pystyvät toimittamaan kokonaiset kauran ja riisin käsittelylaitokset sekä modernit käsittelylaitteet palkohedelmille, teelle, mausteille sekä kasviöljytuotteille.

SCHULEn kaurankäsittelylaitoksille on ominaista vahva moduulirakenne, monipuolisuus ja energiatehokkuus. Tämän lisäksi laitteillamme on pitkä käyttöikä ja ne ovat helposti ja nopeasti huollettavissa. Laitoksillamme saavutetaan korkein lopputuotelaatu.

Ekonomisesti tehokkailla kasviöljytuotteiden (esim. rapsi, rypsi, soija jne.) käsittelylaitoksilla tuotetaan esimerkiksi korkealaatuisia elintarvikeöljyjä. Schule Mühlenbau laitoksilla on ominaista korkea elintarvikelaatu, tuotepuhtaus ja modernit tuotantometodit.

Yli 100 vuotta Schule Mühlenbau on toimittanut laitteita jyvänkäsittelyyn ja heidän tuotantoonsa kuuluu innovatiivisia jyvämyllyjä, pöytäerottimia ja kumirullakuorijoita. Schule Mühlenbaun pöytäerottimia käytetään erottelemaan ja lajittelemaan jyvämäisiä tuotteita. Pöytäerottelijoita voidaan käyttää myös riisimyllyissä, koska ne pystyvät erottelemaan kuoritun ja kuorellisen jyvän toisistaan.

Schule Mühlenbaun menestynein laite Suomessa on kauran ryynin rumpuleikkuri TGS3000, joita olemme toimittaneet useampiin kaurankäsittelylaitoksiin.

Kiinnostuitko?

Ota meihin yhteyttä ja suunnitellaan sinulle sopivimmat ratkaisut yhdessä

If You Need Any Industrial Solution ... We Are Available For You