Hartek Oy - Tekninen toimisto > DMN Westinghouse – Sulkusyöttimet, jakajat ja muut komponentit jauhemaisille tuotteille

DMN Westinghouse – Sulkusyöttimet, jakajat ja muut komponentit jauhemaisille tuotteille

 

Päämiehemme DMN Westinghouse on toimittanut maailmanlaajuisesti sulkusyöttimiä, jakajia ja muita jauhemaisten tuotteiden käsittelyyn tarkoitettuja komponentteja jo yli 40 vuoden ajan. DMN Westinhouse tarjoaa asiakaskohtaisesti räätälöityjä ratkaisuja elintarvike-, meijeri-, muovi-, (petro)kemian-, lääke-, kaivannais-, jauhe- ja biomassa-teollisuudelle. Sulkusyöttimet ja jakajat soveltuvat yleismaailmallisesti moniin käyttötarkoituksiin.

DMN:llä on myös valikoimissa erikoiskomponentteja, jotka soveltuvat erityisaloille ja tietyille erityistuotteille. Esimerkkinä lääketeollisuus, jossa on usein tiukat hygieniavaatimukset ja/tai pienet kapasiteetit. Pieni SAL-saniteettisulkusyötin on kehitetty täyttämään juuri nämä vaatimukset. Uusille teollisuusaloille, kuten kierrätysteollisuuteen, on DMN:llä tarjota ratkaisuja, esim. autojen muoviosien ja vihannesjätteen käsittely. Mittavan standardiversioiden valikoiman lisäksi DMN valmistaa sulkusyöttimiä ja jakajia, jotka täyttävät mm. seuraavat vaatimukset: – ATEX direktiivi 94/9EC, – EHEDG, Type EL class II- räjähdyksen kesto 10 bar asti,- tulenkesto- USDA Dairy (meijeri).

Tarvitsetko apua?

Jotta sinun ei tarvitsisi arpoa, me autamme sinua löytämään oikeat tuotteet. Ota yhteyttä ja keskustellaan ratkaisuista!

If You Need Any Industrial Solution ... We Are Available For You