Hartek Oy - Tekninen toimisto > Jacob putket teollisuuteen

Jacob

JACOB on yli 90 vuotta sitten perustettu, Euroopan johtava moduuliperiaatteella koottavien materiaalinkäsittelylaitteiden ja putkistojärjestelmien valmistaja.

Standardiläpimitat ovat 60 – 1600 mm 1- 3 mm seinämävahvuuksilla. Erityistilauksesta valmistetaan myöskin suurempia kokoja. Valmistusmateriaaleina ovat teräs pulverimaalauksella, sinkitty tai ruostumaton teräs, erityistilauksesta osat ovat saatavissa myöskin haponkestävästä teräksestä.

Erityisen kuluttaviin kohteisiin valikoimista löytyy valuteräsputkistoa, joiden seinämävahvuus on 7,5 mm. Lisäksi putkistoja on saatavilla myöskin erilaisilla kulutussuojapinnoitteilla.

Jacobin ”Food Grade Line” täyttää sekä eurooppalaisen EG 1935/2004, että amerikkalaisen FDA- elintarvikedirektiivin vaatimukset. Putkistoa on saatavina räjähdyksenkestoisena 10 bar asti sekä täydellisesti maadoitettuna.
JACOB-putkistojärjestelmä soveltuu lähes kaikille aloille materiaalien kuljetukseen, pölynpoistoon ja ilmastointiin. JACOB-osilla voi itse toteuttaa monimutkaisimmatkin putkistot. Valikoimassa on yli 8.000 erilaista standardiosaa, ja tarvittaessa JACOB valmistaa myös räätälöidysti osia esim. liitettäväksi asiakkaan olemassa oleviin tuotantojärjestelmiin ja koneisiin.

Jacobin logistiikkakeskuksessa Porta Westfalicassa on yli miljoona standardiosaa varastoituna. Putkiston osat DN 400 mm asti ovat varastotavaraa, jotka pääsääntöisesti ovat toimitettavissa muutaman päivän sisällä tilauksesta.

Tarvitsetko apua?

Jotta sinun ei tarvitsisi arpoa, me autamme sinua löytämään oikeat tuotteet. Ota yhteyttä ja keskustellaan ratkaisuista!

If You Need Any Industrial Solution ... We Are Available For You