Hartek Oy - Tekninen toimisto > Schrage Putkikolakuljettimet

Schrage putkikolakuljettimet

Schrage – putkikolakuljettimet – saksalaista laatua yli 30 vuoden kokemuksella.

Päämiehemme Schragen putkikolakuljettimet soveltuvat lukemattomiin eri kohteisiin. Suomessa laitteita on toimitettu mm. kaivos-, kemian-, talkki- ja rakennusteollisuuteen sekä jätteenkäsittelylaitoksiin. Kuljettimet sopivat mm. kuluttaville, myrkyllisille, räjähdysherkille tai helposti tarttuville tuotteille. Tämän lisäksi Schragelta löytyy yli 60 referenssiä elintarviketeollisuudesta. Kaiken kaikkiaan referenssejä löytyy eri puolelta maailmaa useita satoja. Tuotekohtaiset referenssilistat saatavilla kysyttäessä.

Kuljetinjärjestelmä on täysin pölytiivis korkealla lopputyhjennysasteella ja käytännössä ilman katvealueita ja, tarvittaessa, voidaan suunnitella täyttämään kaikki ATEX vaatimukset.

Kuljettimia löytyy kiinteinä sekä myös mobiiliversioina, joita voidaan käyttää esim. tankkiautojen täyttökuljettimina.

Maksimi kuljetusmatka 40 metriä pystysuoraan ja 60 metriä vaakasuoraan. Kapasiteetti on suurimmillaan 80 m3/h. Valikoimissa on eri malleja: vaaka-, pysty- ja vinokuljettimia sekä näiden yhdistelmiä. Kuljettimia löytyy 5 eri kokoa: tyypit 115, 135, 160, 200 ja 270.

Kuljettimet ovat saatavilla haluttaessa useammilla syöttö- tai purkausyhteillä ja kuljettaminen eri suuntiin samanaikaisesti on myös mahdollista. Ketjun alhainen vauhti takaa hellävaraisen käsittelyn siirrettävälle tuotteelle.

Schrage putkikolakuljettimilla on alhaiset käyttö- ja huoltokustannukset, ne ovat energiatehokkaita ja niillä on korkea toimintavarmuus.

Kuljettimet toimitetaan asiakkaan kohteeseen räätälöityinä, tilaa säästävinä ratkaisuina.

Kiinnostuitko?

Ota meihin yhteyttä ja suunnitellaan sinulle sopivimmat ratkaisut yhdessä

If You Need Any Industrial Solution ... We Are Available For You