Hartek Oy - Tekninen toimisto > Gebr. Ruberg teollisuussekoittimet
Chargenmischer-2

Gebr. Ruberg teollisuussekoittimet

Edustamamme sekoitinvalmistaja Gebr. Ruberg GmbH & Co. KG on perheyritys, joka on perustettu vuonna 1848. Alun perin yritys valmisti pääasiassa vesi- ja tuulimyllyjä sekä säiliöitä. Tuotelajikoimaa on asteittain muokattu ja ohjattu nykyiseen suuntaan vuosien varrella. Tämän takia nykypäivänä Gebr. Ruberg:n tuotteita kuvastaa korkea muokattavuus ja joustava järjestelmäsuunnittelu.

Gebr. Ruberg:n laitteita on käytössä kemikaali-, elintarvike-, farma-, rakennus-, mauste-, auto-, keramiikka-, lasi-, puu-, kierrätys-, sähkö-, ympäristö- ja muoviteollisuudessa ja tuotanto-ohjelmamme käsittää täydellisten laitosten suunnittelun, tuotannon ja asennuksen sekä yksittäiset laitteet. Päämiehemme toimittaa myös täydelliset viljan vastaanottolaitteet.

Gebr. Ruberg toimii jatkuvassa yhteistyössä asiakkaidemme kanssa tarjoten suunnittelu-, huolto- ja käyttöönottoapua. Heiltä löytyy vuonna 2016 käyttöönotettu viimeisintä teknologiaa sisältävä testilaboratorio, jossa asiakkaan kanssa yhdessä pystytään selvittämään juuri heidän tarpeisiinsa soveltuvat sekoitusratkaisut!

Kiinnostuitko?

Ota meihin yhteyttä ja suunnitellaan sinulle sopivimmat ratkaisut yhdessä!