Hartek Oy - Tekninen toimisto > Gebr. Ruberg teollisuussekoittimet
Chargenmischer-2

Gebr. Ruberg teollisuussekoittimet

Edustamamme sekoitinvalmistaja Gebr. Ruberg GmbH & Co. KG on perheyritys, joka on perustettu vuonna 1848. Alun perin yritys valmisti pääasiassa vesi- ja tuulimyllyjä sekä säiliöitä. Tuotelajikoimaa on asteittain muokattu ja ohjattu nykyiseen suuntaan vuosien varrella. Tämän takia nykypäivänä Gebr. Ruberg:n tuotteita kuvastaa korkea muokattavuus ja joustava järjestelmäsuunnittelu.

Gebr. Ruberg:n laitteita on käytössä kemikaali-, elintarvike-, farma-, rakennus-, mauste-, auto-, keramiikka-, lasi-, puu-, kierrätys-, sähkö-, ympäristö- ja muoviteollisuudessa ja tuotanto-ohjelmamme käsittää täydellisten laitosten suunnittelun, tuotannon ja asennuksen sekä yksittäiset laitteet. Päämiehemme toimittaa myös täydelliset viljan vastaanottolaitteet.

Gebr. Ruberg toimii jatkuvassa yhteistyössä asiakkaidemme kanssa tarjoten suunnittelu-, huolto- ja käyttöönottoapua. Heiltä löytyy vuonna 2016 käyttöönotettu viimeisintä teknologiaa sisältävä testilaboratorio, jossa asiakkaan kanssa yhdessä pystytään selvittämään juuri heidän tarpeisiinsa soveltuvat sekoitusratkaisut!

Kiinnostuitko?

Ota meihin yhteyttä ja suunnitellaan sinulle sopivimmat ratkaisut yhdessä!

If You Need Any Industrial Solution ... We Are Available For You